KerkenAls kerkenraad(slid) loopt u al snel tegen vragen aan op het snijvlak van diaconie en zorg. Aan welke hulp- en zorgvragen kunt u voldoen als kerkenraad en als gemeente? En welke vragen kunt u beter laten liggen bij de hulpverlening?


" Het juiste evenwicht tussen diaconie en zorg. "

TAG Zorgmanagement & Consult heeft ervaring in het adviseren van kerkenraden bij de ondersteuning aan gemeenteleden met zorgvragen. Met een plan van aanpak kunt u gerichte stappen zetten om de rol van uw kerkelijke gemeente in onze participatiemaatschappij vorm te geven.

Wilt u als kerkenraadslid meer helderheid over het juiste evenwicht tussen diaconie, pastorale ondersteuning en zorg? Aarzel niet om contact op te nemen voor een deskundige aanpak.Recensie


" Als diaconie van de Hersteld Hervormde Gemeente zijn we door de WMO raad (nu ASD) in contact gekomen met Tanny. We hebben Tanny leren kennen als een vrouw die een brede kennis in huis heeft als het gaat om hulpverlening vanuit een christelijke identiteit. De kennis die ze in huis heeft is voor ons als diaconie, juist met de veranderende zorg en het daarbij behorend vrijwilligerswerk, een waardevolle aanvulling. Doordat Tanny veel contacten heeft in de gemeente Barneveld is ze in staat om gedegen analyses van de bevolkingsgroep te maken. Zo kan ze vanuit de analyses richting de kerken aangeven wat de speerpunten moeten zijn in die veranderende zorg. "

- Henk Kooiker -TAG Zorgmanagement & Consult
Copyright 2012-2023
KvK 58058052
Contact
Beheer
Deze website is ontwikkeld door Romilan ICT