OrganisatiesWilt u de veranderingen voor uw zorgorganisatie op een goede manier integreren in beleid en uitvoering? Hebt u daarvoor tijdelijk een organisatieadviseur of interimmanager nodig? Met Tanny Gunter heeft u een ervaren bestuurder in huis die de zorg van binnenuit kent.


" Voorbij de verlammende werking van procedures en regeltjes. "

Tanny heeft niet alleen jarenlange maar ook brede ervaring in de zorgsector. Tijdens haar loopbaan heeft ze verschillende veranderingsprocessen meegemaakt. Of het nu gaat om veranderingen van groei of krimp, Tanny vindt kansen en benut kansen. Ze stimuleert leidinggevenden en medewerkers in hun ondernemerschap door gedegen kennis te combineren met een praktische aanpak. Daardoor brengt Tanny personeelsleden voorbij de verlammende werking van procedures en regeltjes. Met haar aanpak creŽert ze ruimte voor een nieuwe dynamiek en frisse ideeŽn.

Benieuwd of TAG Zorgmanagement & Consult voor uw zorgorganisatie iets kan betekenen? Tanny helpt uw organisatie bij de opbouw na een reorganisatie ůf bij de afbouw na een krimpsituatie, in een afgebakende periode van enkele maanden.†

Wilt u zich oriŽnteren op de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek? Van harte welkom!Recensie


" Tanny is een gedreven persoonlijkheid met hart voor haar vak! Denkt vanuit mogelijkheden en weet mensen in hun kracht te zetten. Beschikt over een analytisch vermogen, is doelgericht in haar werken en in staat om accuraat in te spelen op onverwachte en/of nieuwe ontwikkelingen. Kortom: ik heb Tanny als interim manager bij de RST (en daarmee als mijn leidinggevende) leren kennen als een veelzijdige persoonlijkheid die gaat waarvoor ze staat! "

- Rineke Heij - Leidinggevende RST-ZorgverlenersTAG Zorgmanagement & Consult
Copyright 2012-2023
KvK 58058052
Contact
Beheer
Deze website is ontwikkeld door Romilan ICT