ParticulierenHebt u vragen met betrekking tot zorg- en hulpverlening voor uw persoonlijke situatie? Loopt u hopeloos vast in het oerwoud van wet- en regelgeving? Of hebt u het gevoel tegen een muur te praten bij de zorgverzekeraar? Misschien vraagt u zich af: waar stopt professionele zorg en begint mantelzorg?


" Samen komen we verder! "

Uw verwarring is begrijpelijk, want de zorg verandert voortdurend en steekt complex in elkaar. Uiteindelijk zoekt u eenvoudig een antwoord op de vraag: Welke zorg heb ik nodig? Welke persoon of instelling kan kwalitatief hoogwaardige zorg bieden? TAG Zorgmanagement & Consult helpt u graag om duidelijkheid te scheppen in uw persoonlijke zorgsituatie. Tanny biedt daarnaast praktische oplossingen met betrekking tot budgetbeheer. Ook voor relatie-, gezins- en opvoedingsondersteunende taken kunt u bij haar terecht voor advies.

Blijf niet doortobben in uw eentje, maar neem vrijblijvend contact op om te vragen naar de mogelijkheden. Samen komen we verder!


Workshop 'Vrouwen met Talent'


Wat zijn mijn gaven en talenten? En hoe zet ik die in voor gezin, kerk en maatschappij? Samen met een maatschappelijk werker van Elan organiseert Tanny workshops voor moeders uit de gereformeerde gezindte. Tijdens deze bijeenkomsten wordt op ontspannen wijze met elkaar nagedacht over thema’s die met vrouw-zijn te maken hebben. Denk aan onderwerpen als: de balans tussen ontspanning/inspanning, zorgen voor jezelf en grenzen aangeven.

Hebt u interesse? Zie voor meer informatie:
www.elanbarneveld.nl/aanbod/vrouwen-met-talent/
Op de website van Elan kunt u zich ook aanmelden voor deelname.Recensie


" Vrouwen met Talent biedt mij iedere week een ontspannen avond. Tijdens deze avonden denk ik niet alleen na over mijn rol als moeder, maar ook als persoon/mens. Door ervaringen op allerlei gebied te delen leren we van onszelf en van elkaar. Ik denk zeker dat deze avonden bijdragen aan een (nog) stabieler welzijn van de beste managers van de wereld: moeders. "

- Moeder en deelnemer - Vrouwen met TalentTAG Zorgmanagement & Consult
Copyright 2012-2023
KvK 58058052
Contact
Beheer
Deze website is ontwikkeld door Romilan ICT