ProfielDrijfveer
Energiek. Iemand die voortvarend te werk gaat. Waar anderen verlamd raken door de ingewikkelde procedures, wet- en regelgeving in ons land, ziet Tanny mogelijkheden en openingen. Met praktische ideeën helpt ze u of uw organisatie net dat stapje verder zodat u voorbereid bent op nieuw beleid (vanuit de overheid). Tanny combineert gedegen kennis met een praktische insteek. Maar dat niet alleen: ze heeft hart voor de zaak en oog voor de kern. De zorgvrager, dáár is het ooit begonnen voor Tanny toen ze haar loopbaan startte als verpleegkundige. Met TAG Management & Zorg verliest u zodoende nooit het doel van de zorg uit het oog.

Werkervaring
Tanny Gunter heeft ruim veertig jaar werkervaring in de volle breedte van de zorg. Ze is begonnen als A-verpleegkundige daarna B-verpleegkundige en is nu een ervaren bestuurder. In de jaren ´90 raakte Tanny intensief betrokken bij de oprichting van het psychiatrisch ziekenhuis Eleos (voormalig GPZ). Daar was ze als manager Zorg tot september 2012 eindverantwoordelijk voor onder andere de sectoren Klinische en Ambulante Zorg.  Vanaf 1998 was Tanny daarnaast werkzaam als freelance organisatieadviseur en interimmanager  in verschillende advies- en coachingstrajecten binnen het sociale domein en de gezondheidszorg. Concreet: in de psychiatrie, de verpleeghuissector en de ouderen- en gehandicaptenzorg. Sinds september 2012 brengt Tanny al haar activiteiten onder in haar eigen praktijk TAG Zorgmanagement & Consult.

Opleiding
De meerwaarde van ontwikkeling zag Tanny al jong in. ‘Een leven lang leren’ is voor haar geen slogan gebleven, maar deze woorden heeft ze in praktijk gebracht. Drie verpleegkundige diploma’s (A-, B- en groepsverpleegkunde) gingen vooraf aan een studie Verpleegkundewetenschappen. Uiteindelijk heeft ze binnen deze discipline van de wetenschap haar doctoraalscriptie geschreven. Naast deze opleidingen  houdt ze ook haar vakkennis bij. Door de jaren heen is dat een lange lijst geworden van collegereeksen en seminars. Om een indicatie te geven: Collegereeks kwaliteitsmanagement (zorg- en welzijnssector) (1999), Collegereeks veranderkunde (2010), Seminar Anders Innoveren (2019).

Geloof en zorg
Naast haar werk zet Tanny zich ook vrijwillig in. Haar kennis en ervaring zet ze in om de verbinding tussen geloof en zorg beter op elkaar te laten aansluiten. Tanny participeert in de ASD (Adviesraad Sociaal Domein) waar ze portefeuillehouder is van Jeugd, Wmo, Psychiatrie en Psychosociale Problematiek. Voor deze doelgroepen probeert Tanny verbindingen te leggen tussen de kerkelijke en de burgerlijke gemeente.

Netwerk
Netwerken wordt steeds belangrijker in onze samenleving, zeker in de zorgsector. Het is een eigenschap die bij Tanny´s kernkwaliteiten hoort. U klopt bij TAG Management & Consult aan voor advies, maar Tanny brengt u verder in een uitgebreid netwerk van hulpverleningsinstanties, organisaties en contacten.


Nieuwsgierig geworden of TAG Zorgmanagement en Consult iets voor u kan betekenen?
U bent van harte uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking. De koffie staat klaar!TAG Zorgmanagement & Consult
Copyright 2012-2023
KvK 58058052
Contact
Beheer
Deze website is ontwikkeld door Romilan ICT