Referenties" Als diaconie van de Hersteld Hervormde Gemeente zijn we door de WMO raad (nu ASD) in contact gekomen met Tanny. We hebben Tanny leren kennen als een vrouw die een brede kennis in huis heeft als het gaat om hulpverlening vanuit een christelijke identiteit. De kennis die ze in huis heeft is voor ons als diaconie, juist met de veranderende zorg en het daarbij behorend vrijwilligerswerk, een waardevolle aanvulling. Doordat Tanny veel contacten heeft in de gemeente Barneveld is ze in staat om gedegen analyses van de bevolkingsgroep te maken. Zo kan ze vanuit de analyses richting de kerken aangeven wat de speerpunten moeten zijn in die veranderende zorg. "

- Henk Kooiker - Diaken
 


" Tanny is een gedreven persoonlijkheid met hart voor haar vak! Denkt vanuit mogelijkheden en weet mensen in hun kracht te zetten. Beschikt over een analytisch vermogen, is doelgericht in haar werken en in staat om accuraat in te spelen op onverwachte en/of nieuwe ontwikkelingen. Kortom: ik heb Tanny als interim manager bij de RST (en daarmee als mijn leidinggevende)
leren kennen als een veelzijdige persoonlijkheid die gaat waarvoor ze staat! "

- Rineke Heij - Leidinggevende RST-Zorgverleners" Vrouwen met Talent biedt mij iedere week een ontspannen avond. Tijdens deze avonden denk ik niet alleen na over mijn rol als moeder, maar ook als persoon/mens. Door ervaringen op allerlei gebied te delen leren we van onszelf en van elkaar. Ik denk zeker dat deze avonden bijdragen aan een (nog) stabieler welzijn van de beste managers van de wereld: moeders. "

- Moeder en deelnemer - Vrouwen met Talent" De laatste jaren heb ik voor verschillende opdrachtgevers samengewerkt met Tanny. Zij is een enorm gedreven en ervaren bestuurder. En is in die functie de samenbindende factor binnen de organisatie. Ze laat mensen in hun kracht staan, coacht en stimuleert persoonlijk maar ook in teamverband. Zij neemt mensen mee naar een hoger level. Start vroegtijdig met het voorbereiden van jaar- en verantwoordingsdocumenten, afspraken en vergaderingen. Iemand waar je altijd van op aan kan. Ze is enthousiast, houdt van lachen en staat positief in het leven. Mede dankzij haar heb ik de laatste jaren veel kennis opgedaan op het gebied van besturen en leidinggeven. Ik ben blij en dankbaar dat ik Tanny heb leren kennen. "

- Evelien van Dolderen - Manager Bedrijfsbureau MKBTR" De geestelijke gezondheidszorg is voor Tanny bekend terrein. Zij heeft als (interim)bestuurder na een roerige periode Stichting Parousie weer op de kaart weten te zetten. Tanny is de verbindende factor, heeft een scherp analytisch denkvermogen en beschikt over veel deskundige ggz-ervaring. Tanny gaat voor kwaliteit en resultaat, zonder daarbij het welbevinden van onze bewoners uit het oog te verliezen. Door haar vakkundige inzet heeft zij verschillende positieve ontwikkelingen in gang gezet, waardoor Parousie is opgebloeid en uitgegroeid tot een instelling die er mag zijn. "

- Margreet Doorn - Secretaresse Raad van Bestuur van Stichting ParousieTAG Zorgmanagement & Consult
Copyright 2012-2023
KvK 58058052
Contact
Beheer
Deze website is ontwikkeld door Romilan ICT